gyöngyösi atlétikai klub

LABDARÚGÓ SZAKOSZTÁLY

NBIII. KELETI CSOPORT
2017/2018
BAJNOKCSAPAT
Heves Megyei I. osztály 2016/17
BAJNOKCSAPAT
MLSZ II. oszt. Közép_Kelet 2016/2017
BAJNOKCSAPAT
Pest megyei I. osztály Keleti-csoport Bajnokcsapata 2016/2017
Edzői nyilatkozatok:
Erik van der Meer a Honvéd vezetőedzője:

Hogyan látta a mérkőzést?


Erik van der Meer: Látható, hogy az első és a harmad osztály között a különbség nagyon nagy. Az időjárási körülmények nagyon rosszak voltak, nagyon hideg volt. Profi munkát végeztünk azzal, hogy nyertünk 4-0-ra, nem lehet hiányérzetünk, elégedett vagyok a győzelemmel.
Jelenleg a GYAK a táblázat hátsó felében helyezkedik el az NBIII-ban, tud-e minket bíztatni valamivel?

Erik van der Meer: Úgy gondolom, hogy nagyon jól védekeztek az első félidőben, a két belső védő különösen, ami ugyan kockázatos, de teljesen normális volt ebben a helyzetben. Ha én lettem volna a harmadosztályú csapat edzője, én is ezt tettem volna. Nehéz perceket okoztak nekünk ez első félidőben. Nagyon jó munkát végeztek, ez egy nagyon jó csapat, de a második félidőben erőben is megmutatkozott a két osztály közötti különbség, és ezért tudtunk még gólokat rúgni.

Köszönöm! További sok sikert!

Labancz Róbert a Gyöngyösi AK asszisztens edzője


Ezen a mérkőzésen nem mi voltunk az esélyesebbek, és nem is voltunk jobbak…

Labancz Róbert: Hát igen, jó poén… Persze, hát a bajnokcsapat érkezett hozzánk, és nem is tartalékosan, ahogy az az összeállításból is látszott, komplett csapattal jöttek, komolyan vették a mérkőzést. Mi is próbáltunk megfelelni, egy kicsit agresszívabb játékkal szorosabb is lehetett volna. Nem feltétlenül az eredményre gondolok, hanem a játék képére.

Az első félidőben szinte teljesen átadtuk, vagy átvették a területet, a második félidőben már amolyan támadás-szövögetéseink is voltak…


Labancz Róbert: Hát, igen, mondhatjuk, hogy voltak szövögetések… Összességében büszkék lehetünk rá, hogy idáig eljutottunk. Egy NBI-es csapatot el tudtunk ide hozni, sok néző volt, futballhangulat volt, úgyhogy bízom benne, hogy ezek a gyerekek, akik labdaszedők voltak, azok olyan impulzusokat kaptak, hogy továbbra is, és még jobban szeretnének futballisták lenni.

Mondhatjuk azt, hogy ez inkább egy ajándék volt mindenki számára?


Labancz Róbert: Mondhatjuk, bár én szerettem volna tovább jutni, de az már más kérdés, hogy az ellenfél mit engedett…

Köszönöm, hajrá GYAK!


Válik István
fotó: Czimer Tamás

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés