gyöngyösi atlétikai klub

LABDARÚGÓ SZAKOSZTÁLY

NBIII. KELETI CSOPORT
2017/2018
BAJNOKCSAPAT
Heves Megyei I. osztály 2016/17
BAJNOKCSAPAT
MLSZ II. oszt. Közép_Kelet 2016/2017
BAJNOKCSAPAT
Pest megyei I. osztály Keleti-csoport Bajnokcsapata 2016/2017
- A már-már szokásos: saját térfelünk közepének bal oldalán eladtuk a labdát, amit az ellenfél játékosa keresztbe ívelt, és a jól érkező Tihanyi mintegy 10 méterről a hosszú alsóba rúgta a labdát. (1-0)
- A második félidei mezőnyfölényünk góllá érett: jól passzolgattunk középen, Ivonyhoz került a labda, aki megszelidítette, és 18 méterről a kapu bal oldalába lőtt. (1-1)
- A hazai csapat jól kontrázott, jobb oldalról ívelték keresztbe, az ötös sarkánál felugró játékos középre fejelt, Bódis pedig három méterről az üres kapuba gurított. (2-1)
Az első félidőben a Gyarmat enyhe mezőnyfölényben játszott, küklönösen miután megszerezték a vezetést. A gólon kívül még két veszélyes támadásuk volt, de először Gyulai hárított nagy bravúrral, majd a kapufa segített ki minket. A második félidőben egyértelműen mi uraltuk a mérkőzést, jól támadtunk a széleken, veszélyes pontrúgásaink voltak. A 64. percben Bartha lépett ki a jobb összekötő helyén, és a 16-oson belül csak lerántani tudták. Egyértelmű 11-es, a hazaiak is csak illemből reklamáltak. Pilinyi állt oda, de a kapus eltalálta az oldalt: a jobb oldala felé vetődött, és kiütötte, majd meg is fogta a labdát. Tovább támadtunk, beszorítottuk a Balassagyarmatot, és Ivony gólja után a lelátón már azért izgultak a helyiek, hogy legalább az egyik pontot otthon tartsák. Aztán a második félidőben is átjöttek egyszer a mi térfelünkre, és egy strandfocis góllal mindhárom pontot megszerezték. A látottak alapján az iksz igazságosabb lett volna, de a pontokat nem a helyzetek eloszlása szerint, hanem a gólok száma szerint osztják...

Kiss Károly, a BVSE edzője:
- Hogyan látta a mérkőzést?
Kiss Károly: Egy hősiesen küzdő, nagyon szervezetten és helyenként jól játszó ellenfelet sikerült legyőznünk.
- A győztes gólt a hajrában szerezték. Hogy sikerült? Hittek még a győzelemben?
Kiss Károly: Szerintem már senki nem hitt benne, hogy újra a magunk javára fordítjuk a találkozót, de egy begyakorolt figurával ez összejött. Nagyon sok sikert kívánok a továbbiakban a Gyöngyösnek!
Köszönöm! Önöknek is!

Labancz Róbert a GYAK asszisztens edzője:
- Ma egy kicsit magunkat vertük meg, nem?
Labancz Róbert: De, teljesen egyet értek veled. Két elkerülhető gólt kaptunk, az első egy eladott labda után, a második egy bedobás utáni szituáció, úgyhogy nagyon el vagyok most keseredve, mert ebben a mérkőzésben több volt.
- A szünet után a hazai nézők nagyon aggódtak a csapatukért…
Labancz Róbert: A második félidőben teljesen beszorítottuk az ellenfelet, szinte a félpályán nem jöttek át. Majd a nagy nyomásban sikerült kiegyenlítenünk, a lélektani előny is nálunk volt, ilyen gólt nem lehet a végén kapni…
- Még hátrányban voltunk, amikor 11-est is rúghattunk…
Labancz Róbert:Persze bosszantó, de mondhatjuk, hogy azt még orvosoltuk, hiszen utána rúgtuk a gólt.
- Az első cserénk ugyan kényszerű volt, de a beálló Ivony gólt szerzett. 
Labancz Róbert: Igen, és (Tatár) Roland cseréje is jól sült el, rengeteg labdát szerzett, amiből tudtunk jönni.
- Mi hiányzott ma a pontszerzéshez? Persze a gólon kívül…
Labancz Róbert: Nem rúgtuk be a helyzeteinket. Ezen a mérkőzésen viszonylag sok helyzetünk volt! Az ellenfélnek az első félidőben voltak lehetőségei, de összességében nem volt annyi, mint nekünk. A lehetőségeinkkel élni kell!
Köszönöm! Hajrá GYAK!
Válik István

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés