gyöngyösi atlétikai klub

LABDARÚGÓ SZAKOSZTÁLY

NBIII. KELETI CSOPORT
2017/2018
BAJNOKCSAPAT
Heves Megyei I. osztály 2016/17
BAJNOKCSAPAT
MLSZ II. oszt. Közép_Kelet 2016/2017
BAJNOKCSAPAT
Pest megyei I. osztály Keleti-csoport Bajnokcsapata 2016/2017

NBIII-as bajnoki mérkőzés, 8. forduló

Gyöngyösi AK - Salgótarjáni TC 1-2 (1-2)

Gólok: Oláh ('7), Pataki ('34) ill. Laurinyecz ('45)
Sárga: Tatár, Rédei ill. senki
Piros: -

A gólok története:

- A bal oldalon próbáltunk támadást építeni, ám az egyik passzunkat lefülelték, és azonnal visszalőtték a balhátvéd helyére. Ott Oláh megtolta a kapuból kilépő Gyulay mellett a labdát, és az üres kapuba gurított. (0-1)

- Ismét megállították egy támadásunkat, és abból azonnal indítottak, a mellel visszatett labdát Pataki 18-ról védhetetlenül zúdította a kapuba. (0-2)

- Már-már menetrendszerűen a jobb oldalon Sárándi és Tarnai bolondította a védőket oda-vissza többször is, végül jobbhátvédünk tette be a labdát középre, ahol Larunyecz vette át, lefordult és kilőtte a hosszú sarkot. (1-2)
 

Labancz Róbert a GYAK asszisztens edzője:
- Mondhatjuk, hogy jobb csapattól kaptunk ki?
Labancz Róbert: Hát, igen, jobb csapattól kaptunk ki. Úgy gondolom, hogy a játékosaim nagyszerűen helytálltak, próbálták ezt a tudásbeli különbséget kiegyenlíteni. Persze a vereség az sosem jó, de összességében sokkal több nem volt benne a mérkőzésben.
- Megfogott minket a korai gól?
Labancz Róbert: Azt mondnám, hogy inkább az fogott meg minket, ahogy kaptuk a gólt. Az volt a bosszantó, ugyanis erre készültünk, ezt beszéltük meg, hogy ilyen ne legyen. Mindkét gólt úgy kaptuk, hogy egy középpályán eladott labda, és abból rögtön ott voltak a kapunk előtt.
- A múlt héten dicsérhettük a játékvezetést, a mai “produkcióról” szeretnél mondani valamit?
Labancz Róbert: A múlt héten azért beszéltem a bíróról, mert az kimagasló teljesítmény volt, nagyon következetesen fújt, az egyik kispadnál sem volt vita. Ezzel szemben ma már sokmindent nem fújtak meg a javunkra, amit az ellenfélnek igen. Volt pl. két kapu előtti nagyon könnyen befújt szabadrúgás… Ezekből ugyan nem lett semmi, tehát végül is nem ezen múlt.
- Köszönöm! Hajrá GYAK!
 
Zoran Kuntics a STC edzője:
- Miben tudtak a GYAK felé nőni a mai napon?
Zoran Kuntics: Hát mi nagyon készültünk erre a mai mérkőzésre! Tudtuk, hogy egy masszív csapat ellen fogunk játszani. Mondtam a fiúknak, hogy nagyon nehéz meccsre számítsanak, hiszen egy feljutó csapat, de mindössze egy vereségük van eddig.
- Sikerült megvalósítani az előre eltervezetteket?
Zoran Kuntics: Azt szerettük volna, hogy a mi akaratunk érvényesüljön, és nagyon fontos volt, hogy mi szerezzük az első gólt, és ez sikerült is. Az első harminc percben nagyon jól játszottunk, aztán főleg a második félidőben már kicsit szórakoztunk, vagy nem is tudom, hogy nevezzem ezeket a hibákat, de át fogjuk velük beszélni ezeket…
- A második félidőben már nem volt egyértelmű a mezőnyfölényük, sőt…
Zoran Kuntics: Hát nem voltam nyugodt a kispadon a második félidőben! A szünetben úgy gondoltam, hogy ha a második félidőt hozzuk hiba nélkül, akkor lesz esélyünk nyerni. Tudtam, hogy veszélyesek a pontrúgásnál, magas embereeik vannak, de szerencsére sikerült nyernünk, és úgy gondolom, hogy megérdemeltük mi ezt a három pontot.
- Köszönöm! További sok sikert!

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés