gyöngyösi atlétikai klub

LABDARÚGÓ SZAKOSZTÁLY

NBIII. KELETI CSOPORT
2017/2018
BAJNOKCSAPAT
Heves Megyei I. osztály 2016/17
BAJNOKCSAPAT
MLSZ II. oszt. Közép_Kelet 2016/2017
BAJNOKCSAPAT
Pest megyei I. osztály Keleti-csoport Bajnokcsapata 2016/2017
- Áron! Ugyan nem a STC-ben, de futballoztál Salgótarjánban. Milyen focira számíthatunk tőlük?
Csornij Áron: Amikor én ott játszottam, akkor egy igen erőszakos futballt játszottunk, de ebben a csapatban nincs senki az akkori csapattársaim közül, úgyhogy abból nem tudok következtetni a mostani játékukra.
- És abból, hogy a tavalyi csapatot szinte teljesen lecserélték, mire lehet következtetni?
Csornij Áron:- Mivel látható, hogy NBII-t, NBI-et megjárt focisták is vannak náluk, gondolom, hogy nekik más céljaik vannak, mint nekünk. Ők egyértelműen a feljutást célozzák meg, úgyhogy nagyon kemény meccsre számítok.
- Sokkal több munkád lesz, mint a Tiszafüred ellen?
Csornij Áron: Egyértelműen arra számítok, hogy igen, de nem csak nekem, hanem az egész csapatnak.
- Labancz Robi elmondta, hogy fel szoktatok készülni a soros ellenfélből. Mit tudtatok meg a héten?
Csornij Áron: A STC egy jól passzoló, technikás csapat, elsősorban a szélen próbálják megbontani a védelmet, úgyhogy nekünk arra kell figyelnünk, hogy a védekezésünk stabil legyen, és mindenki megpróbálja magából kihozni a maximumot.
- Mire mehetünk ezzel?
Csornij Áron: Ha így lesz, akkor biztos, hogy partiban leszünk velük.
- Győzelem?
Csornij Áron: Az is benne van. Az látszik, hogy ebben a csoportban szinte bárki megverhet bárkit. Itt nem professzionális futballisták vannak, így akár az is dönthet, hogy éppen milyen az idegenbeli pálya, mennyire lepi meg vendégeket. Az NBIII-ban nem csak a futballtudásbeli különbség dönthet el egy mérkőzést, hanem az is, hogy hogyan készülnek fel a játékosok mentálisan…
- A mi felkészülésünk hogy sikerült?
Csornij Áron: Szerintem jól sikerült. És egyébként az is dönthet a javunkra, hogy mi egy elég jól összeszokott csapat vagyunk, ahová egy-két embernek kellett csak beépülnie, és ez jól ment. Igaz, hogy a STC-be magasabb osztályból érkeztek a játékosok, de szinte az egész csapat kicserélődött. Ezzel együtt egy masszív csapatra számítok, aztán majd meglátjuk, mire lesz ez nekik elég.
- A közönség mennyit segíthet nektek? Halljátok a pályán a bekiabálásokat?
Csornij Áron:- Az nagyon jó, hogy sokan vannak kint a nézőtéren, ez nagyon sokat segít, erőt ad. Az nagyon jó érzés, amikor pl. egy szerzett gól után ilyen sokan tapsolnak, ujjonganak. Az nagyon jól esik, amikor pozitív bekiabálások vannak, és ezzel segítik a játékunkat!
- Legutóbb Tiszafüreden egy szöglet után gólt szereztél…
Csornij Áron:- Hála az égnek! Egyébként szerintem az a gól is a jó csapategységünket bizonyítja, mert a beívelt labdát már más is elfejelhette volna, de szóltam, hogy engedje el. Bízott bennem, elengedte, le tudtam venni, és el tudtam lőni...
- ...számíthatunk rád most is?
Csornij Áron: Nagyon bízom benne, hogy feljavulok ebben, mert nagyon hiányolom a saját játékomból, hogy a támadó szögleteknél veszélyes legyek. A védekezésnél, úgy gondolom, hogy tudom hozni, amit elvárnak tőlem, de elöl még nem, ebben fejlődni szeretnék még.
- Köszönöm! Hajrá GYAK!

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés